Startpagina
FollowRSSFacebook
Contact | Over ons

Even VoorstellenPeter van Egmond


Ik ben Peter van Egmond en Formule1 Fotograaf, vanaf het moment dat de laatste Grand Prix Zandvoort in 1985 gereden werd wist ik dat ik er bij wilde zijn, En vanaf 1992 heb ik de permanente status als Formule1 Fotograaf.  Ik ben al jaren bij elke Grand Prix en F1 Test aanwezig en je kan mij daar als de grote kale Nederlander terug vinden langs de baan. Op onze website kan je Foto’s vinden vanaf 1990 van o.a. de legendarische Ayrton Senna en meervoudig wereld kampioen Michael Schumacher en ook van onze eigen Max en natuurlijk nog veel meer. Als je mij vraagt wat is je mooiste moment, dan kan ik je vertellen dat ik er nog kippenvel van krijg als ik terug denk aan het historische moment van de overwinning van Max tijdens de GP van Spanje 2016. Wat een geweldig moment om het Wilhelmus te horen en met dank aan Max Verstappen.

Fotoboek


In 2009 heb ik mijn eigen fotoboek ´Strijd en extase´ uitgebracht, die te bestellen is bij Bol.comVandaag de dag is mijn werk te zien in o.a. het Formule1 blad, waar al meer dan 20 jaar met trots mijn beeld geplaatst wordt, ook wordt er elk Grand Prix weekend door mijn vrouw Gea de F1 foto's geselecteerd en aan deze website toegevoegd. Zij is de draaiende motor achter deze site.  

Gea van Egmond


Ik ben Gea van Egmond en in 1988 zijn wij getrouwd, in 2010 vond ik dat er meer dan alleen het plaatsen van de Foto’s in tijdschriften en kranten etc. van Peter gedaan kon worden. Het idee om via de website de foto’s aan te bieden met als doel het op een betaalbare manier ook bij de liefhebber thuis te laten bezorgen was een stimulans om deze website te laten draaien. Zo wordt er met het ruime aanbod van de foto’s van Peter voor de Formule1 Fan de mogelijkheid geboden om een F1 foto te kopen en wat erg leuk is om als kado te geven. Elke keer weer als er een bericht terug komt van de klant en ik lees hoe blij de klant is, geeft mij de bevestiging dat het doel van deze site geslaagd is.

Veel plezier op onze website petervanegmond.nl

Peter en Gea van Egmond


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2017 Webdesign Marco TibbenRedactie